Kesäkannan ylläpito | Forum

Topic location: Forum home » General » General Chat
zongyi Oct 13 '17

Sisä kuiva helposti johtaa halkeilua parketin, puulattian pinta lisätä kosteutta tehokkaasti lievittää puinen lattia murtunut, vääntynyt ongelma, mutta ei märkä puulattian mittavia "vesi täyttää",языковые и пазовые ограждения nz mutta pitäisi aktiivisesti säätää sisäilman kosteuden.

Yleensä lämpötilan tulee olla alle 28 ℃, kosteus pidetään 50%: sta 70%: iin parhaan, vähintään 40%: n välillä. Tämä lämpötila ja kosteus voivat pitää puulattia suhteellisen vakaana,деревянный пол террасы jos luonnollinen kosteus ei pääse, voit käyttää ilmankostuttimen kostuttimia.

Kun pidät massiivipuuta, voit puhdistaa pintapölyn pölynimurilla tai luudalla ja pyyhi puulattia pyyhkimällä tai mopilla ilman kosteutta. Jos likaa on vaikea poistaa, pyyhi puhdistusliuottimella levittämisen jälkeen neutraaliksi, sitten puristetulla moppi puuvilla,построение колоды на склоне jne. Eivät käytä hapon, emäksisen liuottimet orgaanisia liuottimia tai bensiiniä. Komposiittipuulattiat voidaan pyyhkiä hieman kostealla mopilla puulattian pinnan kosteuden lisäämiseksi.

Jos vuoto tapahtuu vahingossa suuri rakkuloita tai paikallisesti, tai vedestä säilyttäminen, se olisi kuivalla kankaalla, puu ja luonnollinen kuivaus,литьевая форма деревянный пластиковый композитный забор älä käytä sähkölämmitin tai kuivaamalla altistumista auringolle. Lisäksi ei voi käyttää syövyttävää bensiiniä ja saippuavettä eikä muuta nestemäistä pyyhintä, jotta puulattian pinta kiilto ei vahingoitu.