wear van cleef pendant trefoil man copy Let you marriage to a higher degree happy

Details

Date & time Oct 13 '17
Location
stu816
Creator eiiuse

Who's attending

Description

technologie in militaire horloges

Tritium verf is gebruikt op de handen en de cijfers van horloges sinds de jaren 1930. Aanvankelijk deze technologie was Top Secret en beperkt tot het gebruik op militaire horloges.

Tritium verf op horloges is een mengsel van tritium en phospor. Tritium is natuurlijk radio actieve en moet geen externe bron van licht of retributie te van cleef mother of pearl necklace imitation werken. Tritium niet gloed. Zoals het vervalt, tritium stoot bta straling, die zijn een groep van opgewonden elektronen die op zijn beurt het elektron in de fosfor atomen waardoor ze uitstoten van fotonen, prikkelen of licht. Als ze terug naar hun grondtoestand (niet opgewonden), gloeit het fosfor. Fosfor kan ook worden opgewonden door UV licht van de zon of andere lichtbronnen. Dus, de verf tritium afhankelijk van tritium radioactiviteit te maken de fosfor gloed in de donkere, geen last van externe lichtbron.

Tritium, heeft een halfwaardetijd van 12.3 jaar, een halfwaardetijd is gewoon de tijd die nodig is de helft van de tritium verval. Dus zolang er genoeg tritium in de verf, zal het horloge gloeien jarenlang.

Als gevolg van de toxiciteit van tritium gebaseerd verf, werd een nieuwe technologie ontwikkeld door mb microtec in Zwitserland. Deze maakt gebruik van tritium gas verzegeld in flesjes. Het principe van cleef and arpels turquoise clover necklace replica is hetzelfde, maar het tritium gas zorgt ervoor dat de coating op de ampul te gloeien. De niveaus van straling zijn zo klein dat ze geen risico kunnen voor de drager inhouden. Deze technologie is gebruikt in de Traser H3, Luminox en Marathon militaire horloges. In de afgelopen jaren SRB van Canada hebben een soortgelijk systeem ontwikkeld, wordt dit gebruikt door fabrikanten zoals Smith en Wesson, redder en NITE. SRB tritium is niet zo nog zo goed ontwikkeld als de mb microtec technologie, alleen het aanbieden van ongeveer 80 90% van de luminescentie.

Het belangrijkste voordeel van tritium in militaire horloges is dat er geen extra afvoer op de horloge batterij aan de macht de nacht licht bron, maar deze horloges een nadeel van cleef turquoise necklace copy hoeft dat ze kunnen worden opgepikt op grote afstand door nachtzicht apparatuur. Daarom is het belangrijk dat deze horloges tijdens militaire operaties in de nacht vallen.

Aangezien de technologie goedkoper is geworden is het vinden van zijn weg naar de burgervliegtuigen markt. Veel sporters zoals vissers en shooters dragen tritium gebaseerd horloges met Luminox en Traser wordt het meest populair.

Elk jaar meer en meer fabrikanten nieuwe tritium brengen horloges op de markt. Naarmate de tritium lichtbronnen ter beschikking van SRB meer populaire en in combinatie met goedkopere productie in China, zal het niet lang voordat we tritium gebruikt in zuiver burgervliegtuigen horloges zien.

Verwante artikelen in de wetenschap

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Archeoastronomie is de studie van hoe mensen in het verleden het verschijnsel voordoet in de hemel geaccepteerd, hoe ze het fenomeen gebruikt en welke rol de hemel speelde in de cultuur van deze mensen. Archeoastronomie kan worden gezegd dat nauw verbonden de historische astronomie. Het houdt ook verband met de historische records van hemelse gebeurtenissen die vaak kunnen worden gebruikt voor het beantwoorden van astronomische problemen.

Er zijn veel voorspellingen afhankelijk van welke op 21 December 2012 de wereld zal eindigen. Deze datum is bedoeld ter gelegenheid van het einde van een cyclus van de Meso Amerikaanse lange Telling kalender waarin wordt beweerd dat zowat een 5125 jaar cyclus. Sommige mensen het anders interpreteren van de invoer van deze datum en zeggen deze datum markeert het begin van enkele veranderingen en transformaties.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment