adorn arpels van cleef necklace clover mens replica offer espousal still glorious

Details

Date & time Sep 17 '17
Location
opq919
Creator eiiuse

Who's attending

Description

s Magyar

Campidano egy termkeny sksg dlnyugati rsze a sziget. llattarts s a szemek, olajbogy, szl, s a dohny termesztse jelentsek. Ezen kvl halszat, a bnyszat, az lom, a cink s a rz s feldolgoz ipar is fontos gazdasgi tevkenysg. A kzelmltban egy jelents idegenforgalmi kereskedelmi fejlesztettk. A Szardnia szkhelye: Cagliari.

Sardinia 238 ben elfoglalta Rma buksa utn a rmai Birodalom Szardnia az volt els kal lptk tl, a vandlok, majd a biznciak. 11 Tl a tizennegyedik szzadban, a genovai s pisaiak harcolt egymssal a sziget irnytst. A spanyol kimondta Sardinia, amg az utrechti szerzds 1713, ami tengedte a sziget, Ausztria ban. 1720 Ban a szrd Kirlysg rsze lett, s a Savoy hz uralma al. Amikor az olasz Kirlysg jtt ltre, 1861 ben vget rt a szrd Kirlysg.

Vannak replterek Alghero, Olbia s Cagliari, gy knny hozzfrst biztost a brelt haj. A fapados Ryanair Alghero is hasznljk, hogy a fapados jratok llnak rendelkezsre, s az Egyeslt Kirlysgbl.

A yacht charter vszak Szardnin ltalban tart prilistl oktber vgig. Fszezonban a jliusban s augusztusban, amikor a hmrsklet (35 C) krl s az rak a legmagasabb. Mjusban s jniusban, szeptemberben s oktberben van jl rtk tekintettel. Ezek az rak alacsonyabbak, a hmrsklet sokkal knyelmesebb s azok szmra, akik vitorla kerek Sardinia motor helyett a szl valsznleg alkalmasabb.

Ez a cikk fog most vessen egy pillantst egyes helyeken valsznleg az rdeke, hogy azok egy Szardnia jacht brlse. Kezdve a Algehero, az szaknyugati partjn, s kerek a sziget ramutat jrsval megegyez irnyban mozog.

Alghero egy rgi halszvros, amely a kzelmltban ltott jelents idegenforgalmi fejleszts. Azonban a rgi vros nylik vissza, hogy a tizenkettedik szzadban, s rdemes megvizsglni. Vannak szmos templomok s trtnelmi ltnivalk megltogatni. rdemes egy irnytott kirnduls gyzdjn meg rla, nem marad le semmirl. Alghero Porto Conte ll, a termszetes wildlife reserve, hogy terjed a part mentn. Szrazfldi vagy kirnduls hajval is megkzelthet. Alghero egy kataln vros s br olasz konyha ll rendelkezsre a legtbb ma van mg nhny kataln hatsok megtallhat. Paella Algherese, a kataln homr, mely hideg, paradicsommal s hagymval. Szardniai specialitsok kz tartozik a slt szops malac vagy Seadas, a tszta, kecskesajttal tlttt, s majd dribbled mzzel. Jacht a kiktben tallhat a f kikthz is horgonyz. Kiterjesztett informcikat a marina megtallhat itt

Stintino egy bjos rgi halszati falu fesztett kt blk kt kiktk, Minori s a modernebb Mannu, kis s nagy szardniai ill. Van egy rdekes Mzeum, tallhat, a j kikt, mondja az emeletes tonhalhalszat korszakokon keresztl. A helyi strandok ismert s La Pelosa strand Szardnia legszebb strandjai kztt. La Pelosetta, a Le Saline s a Ezzi Mannu is mindent megr egy ltogatst. Idben a Charta egybeesik az egyik Stintino bartait fesztivlok; a vidki fesztivl Saint Isidoro mjus, jnius, ltja a tonhal Fesztivl, a falu ad otthont a Latin Van Cleef & Arpels Replica Jewelry vitorls Regatta augusztus vgn s vdelmi ldott Mria tiszteletre vdszentje nnepsgek kerl sor szeptember.

Az Asinara sziget fekszik az NW partjn Van Cleef & Arpels gold diamond pendants imitation Szardnia. A nyugati oldalon meredek szikls lejtk, fldcsuszamlsok, vzmossok s hasadkok tevdik ssze. Ezzel szemben a keleti oldalon tall szles blk s sok strandok. Asinara ismert a bsges vadon l llatok, amelyek egyes fajoknl mind a ritka s veszlyeztetett.

Marina di Porto Torres fekszik a NW partjn Szardnia. A kikt a szve a polgri kikt Porto Torres s az Asinara blre nz. Tovbbi informcit a marina megtallhat itt.

Santa Teresa Gallura Szardnia szaki partjn fekszik. Gynyr strandjai a kzelben mgtt a kerek sziklk a Gallura rgi. Egy komp fut a kiktbl, hogy a francia Korzika szigetn. Vagy a jacht t a szoroson Bonifacio a Korzika s a ltogats a vros Bonifacio s a Porto Vecchio egy kicsit tovbb a NE knnyen fog szerepelni a Charta.

A Straits Bonifacio, a keskeny szakaszon a vz elvlaszt Szardnin s Korzikn, van szmos kisebb sziget. E formban La Maddalena szigetcsoport alkotja klnbz formi grnit, amelyeket az vek sorn a fantasztikus alakzatok. Ez egy kbt bbu bl termszet. E szigetek a nyugati tartalmaz; Budelli, Barrettini, Barrettinelli, Corcelli, La Presa, Paduleddi, Razzoli, Santa Maria, Spargi, Spargiottello s Spargiotto. Tovbb a keleti; Cappuccini, Caprera Monaci, Chiesa, Delle Bisce Della Paura, La Maddalena, Pecora, Porco, Santo Stefano s Sperduti di Caprera.

La Maddalena a szigetek kzl a legnagyobb. A vros La Maddalena dli partjn fekszik. Kapcsoldik ez a kisebb szrfzsi. Dli partjn az a vonz Porto Palma. Caprera a legismertebb, mint a hazai olasz nacionalista vezet Giuseppe Garibaldi, aki lt a Caprera szigetre 1856 hallig, 1882. jnius 2. a. A lakhely s a sr gyakran ltogatott nemzeti memlk.

Cannigione a Arzachena bl nyugati partjn fekszik, s egy termszetes kikt. Ez eredetileg egy halszfalu volt, s ma egy npszer dlhely. A kiktben van egy jl felszerelt jachtkikt.

A Tavolara island Szardnia K i partjn fekszik. A dli partjn van egy kis kikt a Spalmatore di Terra. Nhny a sziget miatt nem rhet helyen katonai korltozs. Tavolara, dlre fekszik egy msik sziget Molara. Itt vagy tud lt a muflon, ritka vadon l kecske, csak a Szardnia s nagy llomnyok kormornok. Mindkt szigetek vannak j strandok s npszer bvrkods helyek.

Az K i partjn Szardnia Porto Cervo teleplstl van egy kikt, lsd itt a kiterjesztett informci. Jachtok a is horgonyt az blben. A vros otthont a gazdag s hres, a nyri szezonban a Smaragd part kzpontjban fekszik. Ahogy azt vrn, hogy vannak szmtalan brok s ttermek s a mozgalmas az jszakai let. Belvzi akkor ltogasson el az risok srok a Coddu Vecchju Capichera s La Prisciona, egy tipikus szardniai skori ptse, a kr alak megpteni, szraz kfal. Ms telek terletn is, az risok srok Li Lolghi, a kis templom Malchittu s a temets Li.

Van egy kikt Porto Rotondo nhny 630 lsi helyekkel. Van Cleef & Arpels replica necklace Szardnia K i partjn fekszik, s biztos, hogy be minden winds. Kiterjesztett informci megtallhat itt.

Olbia Szardnia keleti partjn van egy vitorlskikt. Tovbbi informci itt tallhat

Marina di Arbatax Szardnia keleti partjn fekszik. Ez birtokol tbb mint 500 kikthelyek s sae be minden winds. Tovbbi rszletes informci megtallhat itt. A kiktre nz a 16m magas Scogli Rossi vagy a vrs szikla.

Kiss belvzi Arbatax tl az Tortol. 1995 Ben az utckon s a terein Tortol kezdtek killts a kortrs mvszet olasz s klfldi mvszek munkit. Sok a vros most gy rzi, egy open air gallery. A terlet jl ismert a Bottarga, szrtott szrke mrna tojst, s Cannonau, a helyi bor.

Csak azrt, hogy az szak Arbatax van Baunei, lltsa be a lejtin Mount Santo. A terlet gazdag skori maradvnyok, belertve a barlang Su Marinaiu ahol nincs bizonytk, az els emberi jelenlt a szardniai. Golgo vlgyben vannak sok nuragic emlkek. A terleten is a karszt barlangok, belertve a Su Meraculu barlang, s a barlang a fgefa, az utbbi otthon egy nyj szerzetes tmtsek.

Villasimius, fekszik, Szardnia dli partjn, a keleti Cagliaria. Egy modern kiktben fekszik, kzel a vros. A vros hegyek veszik krl, s valban nagyon festi. Pezsg jszakai lett, teszi a a hely npszer a fiatal.

Cagliari, Szardnia dli partjn, a sziget fvrosa is. Kvetkez 1861 Cagliari ben az olasz Kirlysg megalaptsa lttam a gyors nvekeds. Castello, a vros rgi rszn fekszik, egy domb tetejn, csodlatos kiltssal az bl Cagliari. Az eredeti vrosfal a legtbb srtetlenl, s kt szzadban fehr mszk torony, az elefnt torony s a St. Pancras torony. A vros falait s szmos pletek is plnek fel a helyben bnyszott mszk. Castello akkor ltogasson el a szkesegyhz, megjavtja az 1930 as vekben. A palota, a tartomnyi kormny a katedrlis kzelben tallhat. A szrd Rgszeti Mzeum ad otthont egy fontos gyjtemnye korabeli az skori Nuragic civilizci Szardnia. Marina, a Stampace s a Villanova korai kerletek a vros, s megtartja sok eredeti bja. Bizonytk a rmai megszlls lehet ltni a rmai amfitetrumtl. Annyi, hogy ez volt vjt a mszk, amely Cagliari maga plt egyedlll. A kzelben tallhat a hegy parkok, mint pldul a Maidopis vagy a Monte Arcosu, ersen erds, a bsges vadon l llatok, a szardniai szarvas, a vaddiszn. Ha szeretn megszerezni egy rzi a Cagliari eltt a yacht charter olvassa el a regnyt Sergio Atzeni, aki sok knyvet alapul let a modern s az si vros egyik. Van egy kikt Cagliari. Biztos, hogy be minden winds s rszletesebb informcik tallhatk itt.

Szardnia dli partjn fekszik, a mly bl Teulada blk s blk. A szles blben van belltva, Capo Malfatano s Capo Teulada; Ezek a kpeny mark Szardnia legdlebbi pontja. Br sok terleten ez a NATO (szak atlanti Szerzds Szervezete) korltozsok alatt rszben tartotta a terlet rintetlen, s mentes a turisztikai fejlesztst. Porto Zafferano pldul csak hajval rhet el, s nhny, a legmagasabb, a fehr homokos dnkhez Szardnin.

Teulada kzsg kis nhny kilomterre. Ma ez egy turisztikai kzpont, vannak zletek rtkestsi helyben, kzzel ksztett kszereket viselt hagyomnyosan a helyi nk egytt egy szles karimj nemez kalap vilgos spanyol befolyst. A falu is jl ismert a tel; slt hsok, szops malac s a szops kecske, nyrson slt, a tz s zestett gygynvnyekkel a sok helyi megtallhat. s ne hagyja ki a paradicsomos focaccia, naponta sttt. Egy sszehajtogatott t focaccia tlttt slt cseresznye paradicsom, slt egytt az egyik soha nem felejtett.

Buggerru a nyugati partjn fekszik. Van egy kis kikt s j beach kztt kt lenygz szikls hegycscsokra. A krnyez hegyek tele vannak trtnelmi romok, a bnyszati rtkes svnyi anyagok, mint a fekete Obszidin, Eurpa szerte exportlt emlkei. A mr megsznt bnyk elhagytk, vonz barlangok s alagutak, hogy alaktottk t a turisztikai ltvnyossgok. A Henry alagt megr egy ltogatst a csodlatos kilts nylik az blre.

Bosa abban rejlik, hogy a dl nyugati partjn Alghero. Ez egy sor, a Temo foly vlgyben, egy rvid tvolsgra a tengertl, s figyelmen kvl hagyjk, a Serravalle vr. A vros van belltva, a lejtkn, a kastly s a foly kztt, s klnsen bjos. A foly s a tenger mindig jtszott fontos szerepet az letben, Bosa s augusztus 15 n minden vben van egy menetet a hajk a Szzanya tiszteletre a vd a tenger, egy elragadta a szz, ksri az nekl haj szobra.

The Wall

No comments
You need to sign in to comment