In the modern A lot of people will choose imitation cartier leve bangleyellow gold in this Fashion

Details

Date & time Nov 10 '17
Location
stu356
Creator PKKOO5

Who's attending

Description

De symboliek van vakantie Decor

Met alle vakantie hustle rijden ons van de ene partij naar de volgende, en een winkel naar de andere, is het moeilijk om niet te nemen voor verleend de symbolen en tradities doorgegeven honderden jaren die gezamenlijk zijn geworden Christmas. Dagen van de winter zijn de kortste van het hele jaar, en het is bijna onmogelijk te vinden van een rustig moment om na te denken. Maar gezinnen die bij elkaar komen en overwegen de symboliek achter alle spangles zijn zeker om meer spirit in hun seizoen. Immers, waren niet deze kerstballen en takken bedoeld om te worden louter frippery te verspillen geld aan. Kerst versieringen en vakantie inrichting hebben betekenis die kan slaan ontzag en wonder zo diep in ons hart als de engel die aan de herders verscheen deed op die meest heilige nacht.

Neem de ster, bijvoorbeeld, een van de basisvormen verband met Kerstmis. Wanneer wij het bovenop onze groenblijvende bomen plaatsen, brengen we in ons huis een herinnering dat hemelse tekenen van profetie waren vervuld lang, lang geleden toen een nieuwe ster verscheen in de hemel over de kribbe waar het pasgeboren Christus kind lag. De ster is de stralende hoop van de mensheid.

Als de ster symboliseren kaarsen Christus, die het licht van de wereld. Ze weerspiegelen starlight, net zoals we onze dank voor de ster van Bethlehem nadenken. In de afgelopen jaren zijn kaarsen vervangen door elektrische twinkling lichten, waaraan dezelfde betekenis.

Zelfs de geluiden die we met Kerstmis associren betekenis hebben, en de beltoon van klokken uit te reiken naar de verloren schapen, begeleiden hen terug naar de vouw op eerste kerstdag. Voor alle zijn kostbaar in de ogen van God.

Er wordt gezegd dat 350 jaar geleden een Duitse koordirecteur gaf uit snoep stokken aan de kinderen in zijn koor aan hen rustig te houden tijdens de ceremonie. Om meer te geven de snoep geestelijke betekenis, dat hij hen te laten uitzien als shepherd's oplichters gebogen. Door de jaren heen candy cane makers toegevoegd de rode banden een dikke die het offer van Christus vertegenwoordigen, en twee kleinere om te laten zien de strepen waarmee hij hele mensheid gered. De witte achtergrond gesymboliseerd Christs zondeloos aard. Zelfs de smaak Pepermunt heeft betekenis, want in het Oude Testament munt (Hysop) werd gebruikt voor de zuivering en het offer.

Hoewel oorspronkelijk in de winter zonnewende plechtigheden gebruikt, en zelfs in Amerika als een heidense ritueel verboden, groenblijvende boom uitgegroeid tot een van de meest aangrijpende symbolen van het christendom. De naalden, omhoog naar de hemel, blijven groene hele jaar ons eraan herinneren dat het leven is als we naar hem kijken eeuwige hierboven.

De allereerste kerstbomen werden gebruikt in wonder en mysterie speelt uitgevoerde Kreis tijdens de Middeleeuwen. Deze bomen, genaamd "Paradise Trees" waren versierd met rode appels, en gebruikt om te vertellen het verhaal van Adam en Eva. Later, de speelt opgehouden te worden uitgevoerd in Duitsland, maar het symbool werd geplant in de hoofden van de mensen, die begon met behulp van bomen ingericht met appels in hun eigen huizen om hun kinderen te onderwijzen. De kleur rood is de eerste kleur van Kerstmis, een symbool van het offer cartier love bracelet colors replica van Christus voor iedereen. Vertegenwoordigen de vruchten van de verlossing, werden andere sieraden al snel toegevoegd als decoratie, beginnend met wafeltjes (cookies) gemaakt van witte deeg en gevormd in de vorm van engelen, bloemen, klokken, harten en sterren.

Cadeau geven is een universele traditie die zich goede humeur verspreidt, en zelfs de onmiddellijke verpakking heeft betekenis. De boeg dat we vast op de takken en bovenste presenteert met zijn gebonden, zoals we allemaal zouden moeten worden, samengebonden in obligaties van de goodwill forever.

Kerstmis is een symbolische vakantie bedoeld om te draaien de harten van Christenen naar Jezus Christus met de herdenking van zijn geboorte en zijn leven. Door het onthouden van de symboliek achter de symbolen, zal de vakantie nemen op meer betekenis in ons leven.

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Maak uw kerst met Caribische kerstvakantie vrolijk

Kerstvakantie in Caribisch gebied hebben enkele van de mooiste stranden van over de hele wereld. De stranden hebben verschillende combinatie van natuurlijke schoonheid en vorstelijk geschiedenis vermengd te produceren en ideale stomende ecstasy onder de vochtige stralen van de schittering van de zomer. Vier Kerstmis in Caribische eiland in een groot deel als een droom.

Krijgen Over uw plannen tot Rock Xmas vieringen

Kerstmis is het belangrijkste festival van de wereld mooi gevierd tijdens de kerstvakantie seizoen. Familieleden, vrienden en kids echt genieten van het festival door het maken van mooie en zoete momenten van uw leven. Zo, kerstviering is enorm genoten met grote ijver cartier eternal love bracelet replica en ijver in de elke deel van de wereld.

Kerst voor de kinderen

Als de werveling van Kerstmis seizoen weefgetouwen dichter en dichter bij u kan worden vanaf tot paniek zoals het voelt alsof er is gewoon niet genoeg uren in de dag om te gaan met het allemaal. Voor werkende ouders winkelen voor geschenken, bereiden van voedsel en simpelweg kan georganiseerde klaar voor de vakantie lijken vermoeiend en stressvol. Voordat je met de jonge geitjes kortaf en tegen hen schreeuwen voor u echter lastig, onthoud dat Kerstmis wordt verondersteld te zijn over de tijd the cartier love bracelet replica doorbrengen met hen en het gezin.

Uitstekend, Larry. Dank u voor het nemen van buy cartier bracelet online het nieuwe artikel directory technologien en waardoor het werk aan de max. Ik moedig iedereen om bij te dragen en regelmatig bij te dragen. Ik kan getuigen van het feit dat deze site al een sterke directory in een veld van vele is. Kudos to Larry!

Matthew C. Keegan

De schrijver van het artikel

Ik vind het een genot om te gebruiken als een auteur en een uitgever. Het staat vol met leuke kleine verrassingen, waardoor het hele proces van het schrijven, lezen en publiceren van artikelen een volledige genot. Dit is een die komt uit tops, en slaat de rest handen naar beneden.

Eric Garner

Ik deed een googleonderzoek en kwam over uw site. Het was precies wat ik zocht en was opgetogen te vinden die een breed scala aan artikelen. Zoals ik ben de lancering van een gratis magazine in een klein stadje in Florida, wilde ik zo vindingrijk mogelijk terwijl nog steeds in staat om sommige inhoud die is interessant en goed geschreven. Uw site heeft alle variabelen in de mix. Uitstekende Site raken van alle notities in de schaal soort spreken.
  • in relation to cartier bracelet silver screw copy The latest mode news introduce tell you
  • in regards to cartier ring white gold clou copy Ne
  • regarding cartier necklace red gold screw imitation The late
  • in concern of cartier bracelet yellow gold nail im
  • About cartier ring plating gold love fake The latest vogue m
  • The Wall

    No comments
    You need to sign in to comment